Home
Hoe werkt het?
Welke toestellen?
BulletNu direct unlocken
Klantenervaringen
F.A.Q.
Nieuwsbrief
Helpdesk
Contact

Veelgestelde Vragen (F.A.Q.)

Onderstaande is een overzicht van veelgestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Indien uw vraag hier niet vermeld staat kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Vragen en antwoorden

Wat is online unlocken?

Online unlocken is een nieuwe manier van gsm unlocken. Wij hebben bepaalde informatie over uw gsm toestel nodig. Met behulp van deze informatie zijn wij in staat om een aantal unieke gsm unlock codes voor uw toestel te genereren. Deze codes dient u in te voeren op uw gsm toestel waarna deze direct simlock vrij is.

Waarom zou ik mijn gsm unlocken?

GSM Netwerken/providers plaatsen een simlock op gsm toestellen die ze verkopen zodat de toestellen niet op andere netwerken gebruik kunnen worden. Door uw toestel te unlocken kunt u uw toestel zonder restricties op alle mogelijke netwerken gebruiken.

Wat gebeurt er als de unlock code niet werkt?

Als uw gsm toestel niet gestolen/geblokkeerd is, is er technisch gezien geen mogelijkheid dat de door ons toegestuurde unlock codes niet werken. Indien u ons de correcte informatie opgeeft over uw gsm toestel en u de instructies juist opvolgt dan werken de unlock codes die wij toesturen voor 100%. Indien in de zeer uitzonderlijke gevallen uw unlock code niet blijkt te werken dan zullen wij eerst een onderzoek hiernaar instellen en is het mogelijk dat wij u uw geld (of een deel daarvan) teruggeven.

Unlocken, is dat legaal?

Ja, het is legaal om uw gsm toestel te unlocken. Het toestel is namelijk uw eigendom, en u kunt er mee doen wat u wilt. Bij het unlocken worden er geen aanpassingen gedaan in software welke auteursrechtelijk beschermd is, door deze methode (met behulp van unlock codes) is het unlocken niet illegaal. Een citaat uit rechtspraak LJN-nummer: AE0125 Zaaknr: 03/008018-99 en 03/008111-98: " ... Een simlock en een serviceproviderlock kunnen niet worden aangemerkt als auteursrechtelijk beschermd werk ..."

Welke toestellen kunnen jullie unlocken?

Wij kunnen alle toestel unlocken die vermeld staan op de site. Andere toestellen kunnen wij op dit moment nog niet unlocken! De lijst met toestellen waarvan wij een unlock code kunnen leveren wordt steeds uitgebreider. Klik hier voor een actueel overzicht van de toestellen met bijbehorende tarieven. Indien uw toestel niet in de lijst staat kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Indien u een vraag heeft en deze niet hier beantwoord is, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Home | Unlocken | Bookmark | Contact | © 2004 - 2007 UnlockCode.nl
UnlockCode.nl - KvK 24419918